Studio.Annemarije - Ilona-66

Ik houd van techniek;online marketing;funnels

Techniek in combinatie met marketing, I like

Ik ben gespecialiseerd in en gefascineerd door systemen en ik houd ervan om een marketingfunnel goed in te kunnen richten. De techniek is belangrijk hierin, maar om van jouw funnel echt een succes te maken is natuurlijk veel belangrijker.  Ik ben een echte techniek liefhebber. Thuis ben ik dan ook altijd degene die nieuwe apparaten aansluit en installeert. 🤓 Niks is voor mij te gek en dingen die ik niet weet, die kom ik wel te weten.

Zo ook met marketing. Ik werkte ooit voor mezelf als voedingsconsulent. Ik kreeg dit maar niet van de grond, hoe kon ik nou toch aan klanten komen? Super mooie flyers laten maken en drukken, maar de klanten kwamen maar niet. Uiteindelijk ben ik ermee gestopt omdat ik gewoon niet wist hoe ik klanten kon krijgen. Super zonde natuurlijk!

Contact

It’s Me

Ik ben een echte introvert en lees dan ook graag boeken. Ik kan mij prima een heel weekend thuis vermaken met mijn laptop, thee en een dekentje op de bank. Een beetje aan mijn website frummelen, nieuwe dingen leren of lekker een boek lezen. Ik houd van yoga en ik doe aan kickboks bokszaktraining. Ook niet onbelangrijk: ik ben voor de liefde naar Lelystad verhuist, vanuit mijn geboorteplaats Alkmaar. We wonen samen en hebben een konijn die ik als afscheidscadeau kreeg toen ik ontslag nam bij mijn vorige werk (ja, wie doet dat nou?). Maar stiekem het beste cadeau ever. 🐰

Neem contact met mij op

Meer over mij

Ik ben betrouwbaar, een echte introvert en empathisch. Daardoor kan ik goed zien waar jij hulp bij nodig hebt of waar je tegenaan loopt. Ik denk graag met je mee.

‘I am an empath, I can hear what you are not saying.’

Diensten

Marketingfunnels

98%

Online Marketing

85%

Techniek

100%

E-mailmarketing

92%

Mijn Missie

“Ik help online ondernemers met het opzetten van een eigen marketingfunnel om makkelijker klanten te krijgen. Zo kun je met gemak en plezier ondernemen.”

 

Wat klanten zeggen

Dream. Believe. Do. Repeat.

Wil je meer informatie hebben of weten waar ik jou bij kan helpen? Stuur mij  vooral een berichtje. 🙂

.